Dissabte 22 de Desembre

Lliga 2a Infantil, Estadi Baldiri Aleu

UE SANTBOIANA “B” – 0

CR TARRAGONA – 88

 

(crònica de David Viña, entrenador U16)

 

Un cop més es complí la màxima rugbística: TOT ES BASA EN LA FEINA SETMANAL, TAL ENTRENARÀS, TAL JUGARÀS.

 

El canvi d’actitud de tot l’equip infantil del CRT propicià una de les victòries sonades de la temporada, en un grandíssim escenari com el Baldiri Aleu i contra el “B” del Santboi, aquest mermat per moltes baixes i jugant durant casi tot el partit amb 14 jugadors per la lesió d’un dels seus pilars (bravo per la seva actitud), però com tots sabem un dels millors equips del panorama nacional.

 

Com deiem, l’alta assitència als entrenaments, l’actitud positiva i l’assimilació de molts automatismes va fer que tots els objectius marcats per l’equip tècnic es complissin amb escreix, davant un equip amb molts recursos tècnics i que només pel nom causa gran respecte per part dels rivals.

 

Una pressió asfixiant, un joc a la mà tal i com manen els cànons del CRT, comunicació entre els jugadors, i recolzaments des del primer minut al 70 van fer que el Sant Boi aviat es quedés sense arguments per encaixar durant la primera part un 0-38, amb marques de Limon, Escoda, Pau, Alejo (2) i Juanda, amb 3 transformacions de Pau.

 

Durant la segona part, la consigna era mateixa per no haver de patir contra un gran equip amb armes per reaccionar en qualsevol moment, així que el mateix estil de joc va continuar per aconseguir un 0-88 final amb marques durant aquesta segona part de Pol, Riki (2), Torné, Hanrath, Juanda i Guillem (2), amb 5 transformacions de Pau.

 

Tant sols destacar la superioritat en les melés i touches disputades, fruit també d’un dur entrenament durant les passades setmanes, i de les jugades de línia que generaven continuament forats a la defensa rival.

 

Tant sols recordar que l’equip compta amb un total de 14 jugadors nous, i que la majoria de marques han sigut realitzades per aquests, així que grandissimes notícies per la família del CRT, que any rere any va creixent amb joves valors que de ben segur faran que en un futur el Sènior pugui gaudir d’ells.

 

Aquesta setmana ens espera un corretjós SEL Vilanova que intentarà posar-nos les coses dificilíssimes com en el partit de la primera volta.