Imprescindible guanyar el partit de la jornada 5a de la DHC Vueling, que tindrà lloc aquest pròxim dissabte 3 de febrer al camp de rugby del Complex Educatiu de Tarragona. Aquesta serà, probablement, la consigna que en Jason Randell transmetrà als seus jugadors abans de sortir al camp a les 14 h del migdia. Els Voltors, que van perdre per 1 punt el partit contra Garrotxa/Banyoles la setmana passada ocupen, amb 5 punts, el setè lloc de la taula; els de la Terra Ferma, amb 8 punts, el sisè. Un partit, sens dubte, disputat en el qual ambdós equips es juguen la permanència a la banda alta de la graella i la possibilitat de jugar els play-off.

A banda del partit del sènior masculí a les 14 h, des de les 10 del matí hi haurà moviment al camp del Complex Educatiu de Tarragona, perquè està prevista una trobada amb les escoles del Barça, Esparreguera, Químic i Cornellà. Fins a les 12 del migdia, aproximadament, els petits Voltors de l’Escola de Rugby podran gaudir amb els infants dels clubs visitants una bona jornada de rugbi.

El S18 jugarà a les 16 h el partit corresponent a la cinquena jornada de Primera Catalana amb la SantBoiana.

Serà un dissabte complet a Tarragona en què a més a més l’equip dels veterans, els Old Vultures, organitzen una “Xoripanada” solidària per a recaptar fons per ajudar a Barbara García, esposa d’un veterà, afectada de sensibilitat química múltiple. Durant tota la jornada les persones que assisteixin al camp podran col·laborar, i de pas degustar, aquesta especialitat gastronòmica argentina.També es recollirà material escolar per a una altra causa solidària, en aquest cas per a l’equip Dexilium Team, que participa en el ral·li per terres africanes UNIRAID 2018, i del qual forma part un exjugador del Club, qui s’encarregarà de repartir el material als infants dels pobles del Marroc principalment.

L’equip S16 es traslladarà al matí a Barcelona per jugar amb BUC a La Foixarda a les 13,30 h. També viatgen a Barcelona, però al camp del Químic ER (La Teixonera), l’equip sènior femení que juga a Segona Catalana Kopparberg contra les locals a les 17,30 h de la tarda. L’equip S14 té jornada de descans.