Sènior M – Victòria contra el Barça Blau en la fase prèvia de la DHC

Segona jornada i victòria merescuda i treballada del renovat sènior masculí contra una de les bèsties negres del CRT, el Barça Blau.
Un partit guanyat per la consistència defensiva de l’equip Voltor que es forja des dels primers minuts pressionant al Barça, que cometia errors que van ser aprofitats pels Voltors, encara que en fase estàtica, el pack de davanters del Barça dominava en les melés, sense aconseguir premi així el primer temps va acabar amb un 3-10 per als visitants.
Malgrat els canvis i les rectificacions, no va canviar el patiment en les fases estàtiques, la defensa es mantenia sense fissures, els culés seguien amb 3 punts i els Voltors continuaven forçant els errors dels blaugrana i pujaven un 3-20 al marcador. Traient caràcter, el Barça va augmentar la seva pressió en atac però el temps va avançar sense canvis en el marcador i sense profit per als locals, fins al minut 60. El 10-20 esperona més al Barça que intensifica la intensitat de l’atac, però en el 73, Puyo roba una pilota després d’una puntada a seguir i pressió posterior i aconsegueix el punt 25.
Fins al final, mateix guió i en una jugada similar, gairebé s’aconsegueix un altre robatori que hagués donat el bonus ofensiu però en la defensa posterior permetem al Barça ficar-se en la 22 i després d’uns minuts de pressió, aconsegueixen marca i conversió en el minut 79.
Després de servei de centre, acaba el partit amb un merescut 17-25, que posa al CRT segon del seu grup i amb perspectives positives per a poder aconseguir una de les tres places que donaran l’accés a DHCAT.
Alegria i gran goig per la gesta realitzada i subidón d’adrenalina, per primera vegada se sent el “Birras, al bar” a La Teixonera !.
Unes birras al bar, aquesta vegada amb el capità envoltat de tots els seguidors, staff tècnic i jugadors, intensificant la unió i creant un emocionant extasis d’alegria, abraçades i petons entre jugadors i afició.

Sènior Femení

Un partit molt ajustat on en la primera part s’ha vist un gran joc en defensa mentre que a la segona part, s’ha pogut atacar una mica més. Destaquem l’estrena de l’ Ariadna que ens cedeix l’equip del Vilanova; i celebrar la tornada al camp de joc de la Maria Tarragó.
Finalment les filadores s’han endut el partit amb 17 punts i l’equip femení del Tarragona s’ha quedat a dos punts de diferència, amb 15.