Crònica Sènior Femení

Un equip femení d’estrenes: María del Vilanova i Isa del Tarragona, s’han estrenat al camp de la Laboral contra el CorneCruc, unió del Cornellà i Castelldefels. L’equip femení ha sortit al camp amb dubtes i nerviosisme, la lectura de l’equip visitant ha estat ràpida i intimidatòria, per la qual cosa la primera part el SF ha estat majoritàriament defensant des de la meitat a la línia de marca. Hi ha hagut desordre en atacar que ha permès al contrari, guanyar la majoria dels rucks. Les noies violeta han anat creixent, la dominació de les touches ha estat el seu punt fort i l’augment de pressió ha fet entorpir la pilota a les mans de l’equip visitant. Les melés, no obstant això, lluitades però amb poca força, han llevat la possessió en la majoria de les jugades. El SF ha tancat un primer marcador de 0 punts contra 19 del CorneCruc. Després d’una xerrada motivadora els ànims seguien igual d’inquiets, desencadenant un atac incert.
L’equip CorneCruc ha crescut més, amb bones passades i actitud en l’atac. El SF no ha parat de defensar un contrincant que ha sabut veure les oportunitats en el camp. La segona part ens ha deixat un agredolç marcador de 0-37. Queda molta temporada per davant i bastant rugbi que aprendre, tant físic com mental.