Diumenge, 29 d’octubre, el Sènior Masculí va visitar Torroella de Montgrí i va aconseguir la 3a victòria de la fase prèvia a DHC davant dels Senglars.
El partit va començar amb un gran ritme, pressió i moviment de pilota amb bons moments de joc i que va posar els Voltors per davant al marcador. Al minut 12, una lesió del mitjà d’obertura va obligar a canviar i reestructurar l’equip, moment que aprofito l’equip local per retallar distàncies. Tot i així, l’equip es va recompondre i amb gran defensa i movent amb velocitat la pilota, el CRT va trobar la manera de perforar la defensa empordanesa i marxar al descans amb 5-19 per als visitants.
Es va reprendre la 2a part amb la mateixa actitud dels visitants i sense donar opció a equip local als 4 minuts, nou assaig i transformació posant el marcador en 5-26. A partir d’aquell moment, aprofitant la relaxació dels Voltors, els Senglars van treure orgull i van començar a assetjar i pressionar fins aconseguir una nova marca. Petita reacció visitant i nou assaig, però tot seguit una sèrie d’indisciplines van deixar el CRT amb 13 jugadors en els últims minuts del partit i diverses decisions errònies a causa de la desconnexió i de tornar a cometre errors en la presa de decisions en atac i en defensa van afavorir el cul final local amb un nou assaig i encara amb temps per remuntar.
La tornada dels expulsats i sabent que era important el Bonus ofensiu, va permetre als Voltors acostar-se a la 22, però en situacions avantatjoses les precipitacions van evitar aconseguir l’anhelat Bonus.
Tot i així, el positiu d’imposar durant una part del partit el ritme i tancar en 2a posició la jornada amb 2 partits per jugar i amb el desitjat passi a DHC al nostre abast per poc que seguim creixent i treballant.

NOTA: Crònica facilitada per l’equip tècnic del SF