El Sènior masculí del CRT s’ha estrenat amb victòria contra l’INEF Barcelona a la Foixarda en el seu inici en la primera catalana.
Tot i la decepció de no poder competir en la DHC, malgrat estar igualats a punts i victòries i haver vençut al Barça Blau, però on l’avantatge en l’average en diferència de punts a favor va classificar als culers, l’equip lila va començar amb força la seva aposta per aconseguir ser campió de la categoria.
El partit va començar amb joc àgil i defensa eficaç que va permetre el primer assaig del Tarragona al poc temps.
A partir d’aquest moment el partit va passar a ser un atac constant de l’INEF Barcelona però sense fruit. Una defensa seriosa va permetre al Tarragona contraatacar i augmentar l’avantatge deixant en 0-17 el marcador en el descans.
En la 2a part es va repetir el guió. Els Voltors defensant fort i aprofitant les onades dels 3/4 per a trencar la dura defensa dels barcelonins i augmentar el marcador.
Una nova targeta groga per reiteració de cops va deixar el Tarragona amb 14, però tot i així l’INEF no va poder assajar.
Ja gairebé al final, una distracció puntual amb una mala vasculació del Tarragona va permetre fer un 5+2 al locals i un nou impuls dels visitants va deixar el definitiu marcador en 7-38.
El CRT s’emporta 5 punts i segueix amb la mateixa connexió entre els aficionats i equip que van cantar de nou el “birras, al bar” en la Foixarda.

One thought on “Victòria del Sènior en la primera jornada de Primera Catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *