La Federació Espanyola de Rugby ha organitzat el Torneig a Tordera i Lloret de Mar amb prop de 1.200 jugadores i jugadors de rugbi

Uns 1.200 jugadors en equips mixtes de rugbi s’han trobat aquest passat cap de setmana a Tordera i Lloret de Mar per disputar el Campionat d’Espanya i les dues divisions del Torneig Nacional en la categoria de M16 que organitza la Federació Espanyola de Rugby (FER).

L’equip de sub16 del Club Rugby Tarragona va competir el dissabte en la fase de grups del Torneig Nacional i va quedar primer del grup C. Amb aquesta primera posició, el diumenge va jugar en la fase del Grup Or, formada pels quatre primers classificats de la prèvia. D’aquesta fase el CRT va quedar en tercera posició. Del global del Torneig l’equip de Sub16 tarragoní ha destacat per ser l’equip amb més punts a favor aconseguits i menys en contra de tots els equips integrants de la competició.