Els equips de Sub16 i de Sub14 s’han desplaçat aquest diumenge 18 de setembre a Vilanova per disputar uns partits amistosos de preparació per a la nova temporada.

Ambdòs equips han fet un paper excel·lent després de l’aturada estiuenca.

SUB 16

Un partit molt equilibrat per part dels dos equips. El CRT ha dominat la primera part del partit, amb una bona defensa i una molt bona actitud que els ha permès dur l’avantatge.

Els últims minuts el partit s’ha girat a favor de l’equip local que s’ha imposat per 33 – 26.

SUB 14

Un partit emocionant des del primer minut. L’equip s’ha compenetrat molt bé i han desenvolupat un joc ràpid i atractiu. Bons passis de pilota, amb bona defensa i un atac aclaparador que ha deixat el marcador 7-46 on els joves integrants de Sub 14 han demostrat un molt bon nivell per aquest inici de temporada.