Sènior Femení

El partit, disputat el diumnge 11 de desembre, ha enfrontat les Voltors contra les Valkíries de l’Alt Empordà Rugby a l’Anella Mediterrània. El partit ha començat amb domini absolut de l’equip visitant, amb 2 marques consecutives en els primers 15 minuts de joc, on el CRT ha mostrat falta de concentració i ubicació.

A la segona meitat de la primera part, les Voltors han despertat, resultant amb l’arribada a 3 assajos (un d’ells de càstig). Finalment han aconseguit col·locar-se per davant del marcador al descans amb un 17-12.

La segona part ha transcorregut amb moltes faltes i diverses targetes grogues per part dels dos equips. Les valkíries han sabut aprofitar la superioritat númerica (-2 jugadores del CRT) i han aconseguit empatar amb la seva 3a marca, quedant un resultat final de 17-17.

Sub 16

El dissabte al migdia el joves del CRT van arrencar una mica adormits el partit, amb falta de placatges que van costar punts al CRT. El SEL Vilanova va jugar el seu joc, movent molt bé l’oval i fent passis llargs de costat a costat. Aquest joc ràpid del Vilanova va passar factura als voltos, que jugant sense canvis van notar el cansament en la segona part del partit.

Les nombroses baixes dels tarragonins van ser clau en la derrota patida per 27 a 54, tot i que van lluitar fina a l’últim minut de joc.