En un disputat partit contra els Químics de Barcelona els joves Voltors s’han consolidat com el millor equip de la categoria catalana

22/04/2023 – CRT

Aquest dissabte 22 d’abril l’equip més jove de competició del rugbi tarragoní s’ha proclamat líder indiscutible de la Tercera Catalana de Rugby en imposar-se en la final als Químics de Barcelona (QER).

Un partit complex, els Químics han estat un dels rivals més forts contra qui s’ha enfrontat l’equip lila, però els Voltors han estat superiors durant els 60 minuts de joc. Els tarragonins han imposat el seu joc ofensiu des del minut 2, amb la primera marca. També han treballat molt intensament la defensa, gràcies a la qual els barcelonins tan sols han pogut traspassar la línia de marca en dues ocasions. El resultat final 34-12 ha fet que el capità de la formació, en Marc Vela, aixequés el trofeu de vencedors de la categoria.

L’evolució dels joves de sub14 durant tota la temporada ha estat de més a menys de forma contundent. Si van començar la pretemporada amb menys jugadors l’equip ha crescut tant en número de jugadors com en qualitat esportiva. Un equip cohesionat que ha sabut divertir-se del joc i que ha evolucionat molt positivament. Quinze victòries i cap derrota els ha dut a ser líders indiscutibles de la categoria.