Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/www/doc/www.crt.cat/www/wp-content/plugins/wow-carousel-for-divi-lite/wow-divi-carousel-lite.php/languages/divi-carousel-lite-ca.mo) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.crt.cat:/disk2/doc/www.crt.cat:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.crt.cat/www/wp-includes/l10n.php on line 783
19/06/2022. Gran cap de setmana de la categoria de S14 amb els amics de Getxo Errugbia

Els jugadors i jugadores del nostre equip de sub14 han passat un magnífic cap de setmana amb els amics de Getxo Rugby, que els han acollit i han allotjat amb jugadors i famílies del club basc, uns excel·lents amfitrions.

Durant el cap de setmana ambdós equips han compartit rugbi, piscina, joc i diversió. Han recorregut Getxo i han intercanviat experiències.

Estem molt agraïts pel gran acolliment rebut per part de les famílies, delegats, entrenadors i jugadors i jugadores del Getxo Rugby que ens han brindat l’oportunitat de viure un fi de temporada fantàstic.

Volem fer un agraïment especial a l’Asier Aguirre (primer entrenador del S14 basc), Álvaro González (segon entrenador i també regidor d’esports de Getxo) i a Daniel Santiago (delegat).

Us esperem la propera temporada a Tarragona!

Pots gaudir de la galeria d’imatges de la trobada de l’amic Jordi Blasi:

2022/06/28 Getxo Rugby Tarragona Sub14

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *