Arrenca l’any de la consolidació dels voltors a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània i a la llibreta del tècnic Damián Blanquero, que afronta així el seu primer curs sencer com a màxim responsable tècnic. Després de quedar-se fora de la fase final definitiva, l’objectiu dels liles serà accedir de nou a l’elit del rugbi català, meta no assolida la temporada anterior; aquell cop van ser finalistes, això sí, de Primera Catalana.

Set equips componen el grup del Club Rugby Tarragona i els quatre millors accediran a la Divisió d’Honor, tram en què es decideixen quins són els millors representants de l’especialitat dins les lligues gestionades per la Federació Catalana. Sobre el paper, Andorra, Barça i Químic són els favorits; hi hauria una darrera plaça d’accés a decidir-se entre el mateix CRT, Spartans, Castelldefels i Poble Nou.

Blanquero comptarà amb prop d’una trentena d’efectius i treballa actualment amb diversos estudiants francesos que incrementen el nivell dels entrenaments.

La mitjana d’edat de l’equip és d’uns 25 anys i considera l’entrenador que hi ha projecció per aspirar a un futur interessant per al sènior masculí. L’estrena de la primera fase es produirà aquest dissabte (18.30 hores) i al camp del Barça.

(Transcripció de la notícia de TAC 12, disponible a: https://www.tac12.tv/tarragona/arxiu-tarragona/item/25222-el-rugby-tarragona-vol-tornar-a-divisio-d-honor )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *