Sènior femení

L’equip femení dels voltors es van desplaçar a Sabadell per enfrontar-se a les Tintoreres. Destacar que l’equip competia per primera vegada juntes, amb una actitud molt bona i competitiva, però on la inexperiència i el nerviossisme va traicionar l’atac de le jugadores tarragonines. Amb un resultat final de 19 a 5. Acta del partit

Per la seva part, els equips de Sub 14, Sub 16 i Sub 18 jugaven aquest dissabte a casa

Sub14

Un partit atípic i del tot desequilibrat, on els joves voltors es van imposar per un aclaparador 111-05. Va servir d’entrenament i per millorar com equip. Tanmateix la poca oposició dels jugadors de la Santboiana B no va permetre practicar la defensa, tot i que sí el joc individual i l’atac.

Acta del partit

(Clica sobre la imatge per accedir a la galeria del partit)

2022/06/28 Getxo Rugby Tarragona Sub14

Sub16

Partit molt disputat i igualat durant els 70 minuts de joc. El BUC ha realitzat un joc molt desplegat, mentre que els voltors han fet un joc més d’atac i amb una defensa molt forta que ha permès tenir un marcador molt igualat fins a l’últim minut de joc on el BUC ha fet una marca que els ha definit com a vencedors d’un partit molt disputat, per 21-31.

Sub18

L’equip no ha pogut disputar el partit per incompareixença del Catalunya Central. Fet que dona la victòria per 21-0 als tarragonins.