El dissabte 22 d’octubre els equips senior masculí i femení, i el nois de Sub 18 van disputar una jornada de competició amb molt bones sensacions.

Les voltors

Van disputar un partit molt treballat. Tot i la superioritat inicial de l’equip tarragoní, les noies del CRT, algunes de les quals jugaven el seu primer partit de competició, no van poder imposar-se a un Catalunya Central que ha tingut una segona part més ofensiva. Un equip que evoluciona molt favorablement tenint molt en compte la inexperiència d’algunes de les components.

Destacable el paper de la jugadora Joana Correa que va placar de forma contundent en un paper defensiu molt important. Malgrat tot, aquesta contundència no va permetre escurçar la distància amb les jugadores del Catalunya Central que es van adjudicar la victòria per un 5-17.

[Acta del partit]

Galeria d’imatges del partit:

Les voltors vs Cat cen

Sub 18

L’enfrontament del Sub18 contra el Catalunya central va ser un partit disputat on els Voltors es van imposar amb un joc on van saber aprofitar la superioritat numèrica, un bon sistema defensiu i jugar òptimament amb el joc a pilota. Es va veure una molt bona evolució de l’equip, on es van divertir i posar en pràctica el que es treballa en els entrenaments. La victòria per 59-15 és la prova de què l’equip està cohesionat i treballa bé en els partits.

[Acta del partit]

Galeria d’imatges del partit:

Sub 18 Voltors vs Cat cen

Més imatges del partit de Sub 18 a la galeria de Mario Mariné:

https://photos.app.goo.gl/GM3oj2zA7YYvRWBHA

Sènior Masculí

Dur correctiu el que va rebre el sènior masculí en la primera visita en partit oficial a Andorra.

El 71-7 final evidencia la poca història que va tenir el matx. Des de l’instant inicial, la diferència que es presumia entre els dos equips es va reflectir al camp. Els locals, un equip molt treballat i amb grans talents individuals, generaven superioritat en pràcticament totes les zones del camp mentre que els jugadors del CRT no eren capaços de frenar les onades de joc de l’equip rival. Un a un van anar caient els assajos sense que el Voltors poguessin evitar la derrota més gran dels últims temps. L’assaig d’Óscar Puyo només va servir per no deixar a 0 el marcador dels tarragonins.

El proper partit contra el CRUC el 5 de novembre a casa ha de servir com a revulsiu per tornar a ficar-se a la lluita per la quarta plaça que donaria accés a la fase final de Divisió d’Honor Catalana.

[Acta del partit]

NOTA: El contingut d’aquesta notícia s’ha redactat a partir de les cròniques dels entrenadors de cada equip.

2 thoughts on “22/10/22. Partits categories superiors

  • Hi There,

    Philip is my name from Clondalkin RFC in Ireland, we are travelling to Salou in May 2023 with our lady’s team and would like to see if you guys would be interested in a match with us?

    Philip Byrne

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *