Sènior Femení

Tintoreres 48 – 10 CRT/SEL/VNG

Partit disputat a Badalona, on les jugadores del CRT han demostrat un compromís i capacitat de lluita i sacrifici per l’equip que defineix i construeix un grup unit. El resultat no és el més important. L’equip ha lluitat amb només 13 jugadores, amb algunes lessionades, que han demostrat caràcter defensiu durant tot el partit. S’han mantingut fortes, amb placatges contundents i una defensa forta. El CRT ha demostrat un gran caràcter al terreny de joc i, malgrat la derrota, s’han mostrat fortes i unides en tot moment.

[Acta del partit]

Foto cedida de

Sènior Masculí

CRT 12 – 7 CRUC

El sènior del CRT ha dominat el partit, malgrat el marcador ajustat i la falta d’encerts en les marques. Els voltors, malgrat algunes errades provocades pel nerviosisme, s’ha mostrat superior al CRUC i ha defensat el marcador a favor, malgrat jugar els últims minuts amb un jugador menys que l’equip de Castelldefels.

[Acta del partit]

SM CRT VS CRUC 5 11 22

S18

Carboners/Badalona 13-53 CRT

Partit disputat a Terrassa, amb un joc divertit i en equip. Han sabut atacar els espais i han millorat en la defensa dels espais. Un equip que avança favorablement malgrat la inferioritat numèrica. Una victòria merescuda pel gran treball d’equip al camp.

[Acta del partit]

Clica sobre la imatge per veure la Galeria. Propietat d’MM Solucions

S16

Fènix 68-14 CRT

Un partit amb molt de ritme, igualats en uns inicis però la fortalesa física de l’equip aragonès ha minat la capacitat de pressió del CRT. Errors en el joc dels tarragonins han donat una diferència en el resultat final del marcador. L’equip tarragoní s’ha mantingut més fort com a equip, però les individualitats del Fènix han fet que es distanciessin en el marcador. Malgrat tot, cal destacar el joc en equip que desenvolupen els voltors, per damunt de les individualitats.

[Acta del partit]

Foto cedida de Sergi Vallhonrat

S14

Gotics B 0 – 123 CRT

Un partit disputat en atac constant, amb passis ràpids i constant i moviment de pilota. La superioritat dels tarragonins ha estat aclaparadora que s’ha vist reflectida en el marcador final.

[Acta del partit]

Foto cedida de Ione Montalvo

NOTA: El contingut d’aquesta notícia s’ha redactat a partir de les cròniques dels entrenadors de cada equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *