Sènior femení

CRT/SEL/VNG 10-31 QER/BUC B
El partit va començar amb molt bona pressió i energia amb domini de les jugadores locals, però alguns errors de lectura de joc van permetre que l’equip visitant marxés al descans amb avantatge de 5-14. A la segona part les jugadores del CRT/SEL/VNG van sortit molt motivades i dures en els placatges però una groga i algunes imprecisions locals van permetre al QER/BUC B d’augmentar la diferència fins al 5-21. Amb tot, una groga de l’equip contrari va portar al segon assaig de les nostres jugadores, però l’equip contrari va prémer l’accelerador al final del partit i es va acabar imposant per 10-31.

Sènior masculí

CNPN B 3-19 CRT
Partit atractiu del sènior masculí amb domini i superioritat en el joc obert, la melé i la touche. Els jugadors del CRT van practicar una molt bona defensa al llarg del partit però amb algunes errades en la zona de 22. Amb tot, un dels millor partits de la temporada dels nostres jugadors, amb una còmoda victòria al cap i a la fi.

S16

CRT 90-5 QUÍMIC ER
L’equip del CRT va començar el partit amb molta intensitat i velocitat en atac, cosa que li va permetre assolir una bona renda de punts de manera bastant ràpida. A partir d’aquest moment la intensitat va disminuir una mica fins a la mitja part però es va recuperar al començament de la segona amb accions individuals però també amb accions col·lectives de mèrit. L’equip contrari no va perdre mai la cara al partit i va poder aconseguir un merescut assaig a les acaballes del matx.

S16 Voltors vs Quimic 12 11 22

Clica sobre la Galeria per veure totes les fotos (Fotos Marulah)

S14

CRT 26-25 CE INEF LLEIDA
Partit molt atractiu i disputat per part dels dos equips. L’equip del CRT va demostrar una bona millora en la defensa i un bon ús de les accions amb el peu. Gran rendiment de tots els jugadors amb molta aportació tant de titulars com de suplents. L’equip contrari va competir fins al final de manera molt intensa cosa que va permetre de veure un dels partits més emocionants i vistosos de la temporada.

06_s14
07_s14
04_s14
03_s14
09_s14
02_s14
08_s14
01_s14
05_s14
previous arrow
next arrow

S18

CRT 25 – 31 CR Sant Cugat B

Els jugadors dels Voltors van fer un bon partit aplicant el treballat les últimes setmanes, amb molta continuïtat en el joc i bona defensa.
El reforç de jugadors que van arribar d’una categoria inferior va fer que l’equip pogués entrar al camp amb 14 efectius davant de l’equip complet de l’adversari.
La bona empenta de les melés i la gran feina de tot l’equip en general no n’hi va haver prou per mantenir el marcador a favor i en l’última jugada el Sant Cugat aprofità la superioritat numèrica al camp, incrementada amb una groga treta al 15 lila, per fer la darrera marca del partit que els donaria el triomf.

NOTA: El contingut d’aquesta notícia s’ha redactat a partir de les cròniques dels entrenadors de cada equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *