El dissabte 3 de desembre es va jugar una nova jornada de Trobades d’Escoles de la Federació Catalana de Rugbi, i Tarragona va ser una de les seus. Més de 200 jugadores i jugadors de les categories menors de 6, 8, 10 i 12 anys de sis clubs catalans es van donar cita a l’Anella Mediterrània. A més del CRT, van visitar Tarragona: INEF de Lleida, Sitges, Carboners de Terrassa, SAbadell i GEIEG de Girona.

Els partits es van disputar durant el matí, que tot i començar força fred, es va anar escalfant a mesura que el rugbi es posava en marxa. Es va jugar en la modalitat de tots contra tots, agrupant 5 equips a Sub8, 7 equips a Sub10 i 8 equips a Sub12, mentre que els més petits, Sub6, van realitzar tallers i partits formatius. Aquesta modalitat és sens dubte, la que més gaudeixen els equips, però implica més coordinació entre partits. En aquest cas va ser possible gràcies a la col·laboració de diferents àrees del club, com a jugadors del nostre equip de Sub14, jugadores del nostre Sènior Femení, veterans del club i familiars de l’Escola, responsables de la coordinació i arbitratges de les trobades.

La jornada va acabar amb el Tercer Temps, per categories, del qual se’n van encarregar les famílies de l’Escola CRT. Un ambient agradable de rugbi a l’Anella.

NOTA: El contingut d’aquesta notícia s’ha redactat a partir de la crònica del coordinador d’Escola del CRT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *