S16

Partit disputat contra el UE Sant Boi B al camp Baldiri Aleu. Un partit molt complicat per als Voltors per la gran quantitat de baixes amb què el CRT ha viatjat a Sant Boi. Han jugat amb 14 jugadors des del minut 10 de partit i ha acabat amb només 13 jugadors al camp de joc.

Tanmateix, cal dir que els santboians han estat dominat, igualment, tot el partit; superiors en contacte, en rucks i en efectivitat de joc, han aconseguit imposar-se clarament amb un 74-12

Pots veure tot el partit al Canal de Youtube de UES

S18

En el partit disputat a l’Anella els Spartants han demostrat la seva superioritat en defensa que ha sabut contrarestat tots els intents ofensius del CRT. Les touches han estat força encertades per l’equip local, tanmateix no ha pogut disputar les melés fet que ha perjudicat el joc dels tarragonins.

Finalment el CR Spartants s’ha endut una merescuda victòria per 22-34

Clica a la imatge per veure tota la galeria. Fotos de MMSolucions

Sènior Femení

Les jugadores del Tarragona-SEL Vilanova es van desplaçar aquest dissabte per jugar el partit corresponent a la quarta jornada de lliga de segona catalana femenina contra Cocodrils RSV/CNPN B, buscant la primera victòria de la temporada davant d’un equip a què no s’havien enfrontat fins avui.

El conjunt va viatjar amb una gran confiança en les seves possibilitats, amb molt bones sensacions després de diverses setmanes treballant de valent per conjuntar el talent de les més novelles amb l’experiència de les veteranes. Fruit d’això les jugadores van saltar al camp concentrades, agressives i ambicioses, cosa que va fer que la capitana, Lorena, marqués el primer assaig de la tarda tot just transcorreguts els primers 10 minuts del matx.

5 minuts més tard les locals van empatar el partit però l’equip no es va ensorrar i va aconseguir mantenir l’ordre en atac, i al minut 19 va tornar a posar-se al davant gràcies a un assaig de Silvia transformat per Ana, tot i estar jugant amb una menys per l’expulsió temporal d’Helena per placatge alt a la seva ala oposada.

El Tarragona-SEL Vilanova va tornar a encaixar un assaig al minut 26, quan les cocos van aprofitar la seva superioritat numèrica per escurçar distàncies i posar-se 10-12 al marcador. I ho van tornar a fer poc després, quan després de tornar a ser 15 al camp, Mireia va rebre una groga per no respectar els 10 metres en un cop de càstig i les visitants perdien així a la seva mitjana de melé el que quedava de primera part, amb cosa que les locals se’n van anar al descans amb un avantatge de 17-12.

El joc de la segona part va ser diferent. Les visitants no van abaixar els braços i van continuar lluitant, però les dues targetes grogues rebudes i l’exigència física del partit va fer que els nervis comencessin a aflorar, cometent-se alguns errors en atac i amb el peu que les de casa van aprofitar per contraatacar amb eficàcia i aturar les internades de les tarragonines. La touch dominant de les cocos també es va imposar i el partit va acabar amb un 31-12 que no s’ajusta al que s’ha vist al camp.

Pel CRT-SEL Vilanova van jugar la Marina, la Gemma, la Júlia, la Laia, la Carme, l’Anna, la Sílvia, la Lorena (C), la Mireia, l’Inès, la Duna, la Martina, el Nic, l’Helena, el Johan, el Jut i el Tai.

La setmana que ve l’equip se la juga contra l’Alt Empordà, i després del joc desplegat, l’optimisme del quadre tècnic és màxim per aconseguir emportar-se la victòria diumenge.

Sènior Masculí

El dissabte 3 de desembre el CRT iniciava el seu camí per la DHC davant els Cocodrils, rival directe en la lluita per entrar als playoffs pel títol de la competició al camp Torre-Roja a Barcelona.

L’equip de Tarragona va demostrar que continua en construcció, ja que va dominar la possessió de la pilota en diferents moments del matx però li va faltar consistència, sobretot al tram final per emportar-se la victòria a casa.

La irregularitat en les fases estàtiques tant en defensa com en atac va perjudicar l’aplicació del sistema. Els tarragonins es van avançar en diverses ocasions al marcador però les imprecisions finals combinades amb la solidesa dels locals en el joc de davantera van permetre una remuntada final que va deixar sense la victòria l’equip del CRT, amb un marcador final de 36-26, fet que situa els Cocodrils a la segona plaça de la Divisió d’Honor Catalana.

NOTA: El contingut d’aquesta notícia s’ha redactat a partir de les cròniques dels entrenadors de cada equip.