Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/www/doc/www.crt.cat/www/wp-content/plugins/wow-carousel-for-divi-lite/wow-divi-carousel-lite.php/languages/divi-carousel-lite-ca.mo) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.crt.cat:/disk2/doc/www.crt.cat:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.crt.cat/www/wp-includes/l10n.php on line 783
17/12/22 – El Sub14 se situa líder de tercera catalana

Sub 14

Després de 3 setmanes sense jugar, l’equip de Sub14 ha tornat al terreny de joc a l’Anella Mediterrània, contra el Catalunya Central.

Els tarragonins han començat amb molta intensitat i s’han imposat amb 5 marques en els primers 20 minuts de joc. Aquesta superioritat ha provocat un relaxament de l’equip que han canviat del joc col·lectiu al joc individual. Un fet que s’ha corregit en la segona part, gràcies a la xerrada dels entrenadors en la mitja part que han fet tornar al joc en equip dels tarragonins.

El Catalunya Central ha pogut apropar-se en el marcador gràcies a la potència d’algun dels seus jugadors. Una potència que no ha estat suficient per als Voltors que han sabut imposar-se en el camp de joc com a equip. 

Cal felicitar a tots els jugadors i jugadores que avui han jugat, els nois nous que s’han estrenat al camp i agrair també a les noies que han baixat de sub16 per reforçar l’equip i als joves de sub12 que han ajudat com a banderins. 

Amb aquesta victòria per 58-19 l’equip de Sub14 es col·loca líder de tercera catalana amb un partit menys.

CRT Sub14 - 17/12/22

Clica sobra la imatge per veure la galeria de la imatges del partit. [Fotos @saramarti ]

NOTA: Les cròniques es redacten a partir de les declaracions dels entrenadors dels respectius equips

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *