Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/www/doc/www.crt.cat/www/wp-content/plugins/wow-carousel-for-divi-lite/wow-divi-carousel-lite.php/languages/divi-carousel-lite-ca.mo) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.crt.cat:/disk2/doc/www.crt.cat:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.crt.cat/www/wp-includes/l10n.php on line 783
17/12/22 – Trobada en femení a Amposta

Les jugadores del Sènior Femení del CRT s’han despalçat aquest dissabte a Amposta per fer un entrenament amistós amb les jugadores del Taus.

El Taus femení és un equip jove, amb onze noies que tot just comencen en aquest esport. La companya del CRT Gemma Domingo és qui els fa d’entrenadora motiu pel qual s’ha realitzat aquesta trobada entre les tarragonines i les ampostines.

Les jugadores ebrenques, encara inexpertes en el rugbi, mostren gran aptitud i moltes ganes d’aprendre. Cal destacar la gran implicació de la nostra jugadora Gemma Domingo que les motiva i les ajuda dia a dia en el seu creixement com a equip de rugby

Ha estat una trobada molt divertida, en la qual l’empoderament femení ha estat clau i on també han participat les jugadores del Sub16 del CRT, Joana i Isa.

NOTA: Crònica redactada a partir de les declaracions de l’Eva Ortiz, delegada de l’equip Sènior femení del CRT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *