Els equips de competició, i també l’escola del CRT han reprès els partits de joc en el segon cap de setmana de gener.

S18

Partit molt complicat contra el Catalunya Central, amb només 11 jugadors, dos d’ells debutants. Cal destacar l’actitud de lluita dels voltors que s’han enfrontat amb força a l’adversari mes fort, tant físicament com numèrica. La diferència s’ha vist reflectida en el marcador 47-5, però val a dir que l’esperit de lluita dels joves de S18 segur que ben aviat els conduirà a èxits en el camp de joc.

Sènior Femení

L’equip sènior femení compost per jugadores del CRT i del SEL Vilanova es va enfrontar a Tintoreres a L’Anella. El partit s’esperava dur, davant un rival important que va demostrar al partit d’anada estar a un nivell per sobre de les locals.
Els primers 15 minuts van ser d’igual a igual, amb les de casa jugant ordenades i concentrades, aturant els potents atacs de les visitants i aconseguint ser les primeres en anotar per mitjà de Júlia al minut 15. El 5-0 es va mantenir fins al minut 26, quan les Tintoreres van aconseguir travessar la defensa del CRT-SEL. Maite va fer el seu debut substituint Carmen a la primera línia, i el 5-5 es va mantenir fins a l’última jugada de la primera part, quan un error de les locals va ser castigat amb un assaig abans del descans.
La segona part va començar igual que va acabar la primera, amb un assaig immediat contra el CRT-SEL, que va sortir al camp sense la concentració suficient per a les exigències del matx. Més errors de mans a l’atac i més contraatacs de les Tintoreres es van succeir a partir d’aquell moment, de manera que el clar domini de la possessió i camp de les locals no servia per treure’n profit, i 15 minuts més tard el 5-22 pujava al marcador.
Les voltors van reaccionar augmentant la intensitat i primer Lorena al 65, i després Gemma al 79 van retallar fins al 17-22 amb què va acabar el partit.
A destacar, la millora palpable del joc col·lectiu, els canvis de posició en què van brillar les jugadores, el debut de Maite i els moments de creativitat que comencen a veure’s.
Pel CRT-SEL van jugar: Marina, Gemma, Júlia, Laia, Carmen, Ouanissa, Sílvia, Lorena, Maite, Mireia, Martina, Inés, Duna, Ana, Helena i Johan.

S16

Partit dels joves de Sub16 al camp de la Teixonera contra el BUC. Un partit molt desigual on els locals han dominat des del minut 1. Als voltors els ha costat molt tenir l’oval, donada la superioritat física dels barcelonins, i han estat defensant durant tot el partit.

En la segona part del partit s’ha vist un joc més endreçat per part dels tarragonins fet que ha permés entrar una mica més en atac i en els últims minuts realitzar dues marques.

La diferència en el marcador, 74-12 revela la necessitat de concentració i de superació dels voltors.

S14

Els joves de Sub14 s’han enfrontat als Químics al camp de l’Anella Mediterrània. Un rival dur que no ha donat el partit per perdut en cap moment pressionant en tot moment fet que ha dificultat el joc dels voltors, fet que ha provocat errades de joc en els locals.

Malgrat la pressió constant dels Químics els locals han sabut superar-se i dos jugadors han destacat aconseguint realitzar les marques que han donat la victòria pels voltors amb un marcador final de 22-5.

Destacar la bona actitut de l’equip per seguir líders de la categoria sense cap derrota fins al moment.

Sènior masculí

Partit disputat a l’Anella Mediterrània contra el CEU, amb un marcador final de 0-36