S14

Un partit molt igualat en el primer temps. Hem fallat en atac en el primer temps, però s’ha millorat en la segona part del partit, més efectius en defensa i també en atac. Cal millorar espectes concrets de l’equip tant en atac com en defensa.

L’equip tarragoní ha estat superior durant tot el partit, malgrat que a l’inici de la segona part els de l’Hospitalet s’han avançat en el marcador, finalment la victora ha estat dels voltors, que segueixen invictes de la categoria.

S16

Un gran partit de Sub16, dominant des del començament. L’equip ha sortit al camp ben organitzat, i amb una bona defensa. Han sabut dominar les primeres melés però no han estat prou contundents en les touches i el partit s’ha complicat en l’obtenció en les formacions fixes. Una primera part molt disputada per part d’ambdòs equips i que ha finaltitzat amb un marcador molt ajustat però del costat tarragoní.

En el segon temps algunes errades en defensa van posar els voltors en desavantatge.

Un partit molt igualat que han merescut guanyar el sub16 tarragoní, però que finalment, el marcador ha estat del costat dels andorrans, per un 21-39.

Sènior masculí

Partit de sacrifici per al sènior del CRT. En un partit que es preveia igualat, els cops de càstig a la melé i la precipitació en la presa de decisions van condemnar els visitants.

Els Voltors van tornar amb una nova derrota de Barcelona, ​​aquesta vegada contra Químics. A diferència d’altres partits, la defensa no va ser un baluard, massa fora de joc sortint per davant de l’últim peu del punt de matx. En atac no va ser gaire millor, l’ansietat es va aprofitar del CRT i la precipitació va regnar provocant diversos errors no forçats que tallaven l’avenç. Per acabar-ho d’arreglar, diverses lesions al pack de davanters va minvar el potencial en les fases estàtiques i els locals van acabar escapant-se al marcador per segellar un final 36-17.

NOTA: Les cròniques es redacten a partir de les declaracions dels entrenadors dels respectius equips