Una jornada presidida pel record a Jordi Giménez Cabrillana, secretari dels Taus. Ens unim als nostres amics d’Amposta per homenatjar la memòria de Jordi.
Vam jugar de forma intermitent, en algunes fases del joc, hi va haver precipitació a les sortides dels rucks, poc moviment cap a la línia dels tres quarts.
Per falta de jugadors veterans del Taus, van jugar reforçats per alguns sèniors, la qual cosa no es pot considerar motiu per no desenvolupar el nostre joc i tampoc de la seva merescuda victòria. Massi, com a mig melé, va dirigir de manera esplèndida una gran part del partit, però va passar el que hem comentat moltes vegades. Si no s’entrena, no s’agafen aquests hàbits imprescindibles per al joc d’equip
Poques ocasions de marca, millor aprofitades pel Taus que per nosaltres, molt poc joc per bandes, les ales, gairebé desaparegudes per manca de pilotes.
Ningú no es va fer mal, és el que celebrem tots els “bojos” que estem enamorats del nostre esport
Agrair els nostres amics d’Amposta l’excel·lent acollida i l’excel·lent tercer temps. No ens ha sorprès perquè sabem que es bolquen amb nosaltres

A la trobada hi vam acudir Leo Roca, Nacho II, Eugeni, Damià, Edu Ruiz, David, Nacho, Joaquin, Joan López, Pau, Ivan, Massagué, Magi, Àlex, Didac, Alcaine, Marc Baldrich, Raul, i com a públic animador Toni Cerdà, ela seva dona i també la de Raul. Per lessió en una mà, Leo Roca va jugar d’àrbitre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *