S14

L’equip de sub14 va viatjar a Sant Cugat per disputar el partit de la segona jornada que es va ajornar fins aquest passat dissabte 28 de gener.

El CRT va ser superior durant els 60 minuts de joc. La primera part van dominar els individualismes, fet que es va corregir en la segona part. Millors en defensa i en atac els joves voltors es van imposar per un contundent 10-71, que manté l’equip com a líder indiscutible de la tercera catalana.

S18

Victòria de l’equip de S18 contra el CEU-QER. Un equip amb 5 debutants amb una participació molt destacada i també gràcies al suport de jugadors de S16 del CRT. Un joc ben aplicat on va primer el joc en equip per sobre dels individualismes. Molt de cpmpromís i compenetració amb un molt bon nivell de joc.

NOTA: Les cròniques es redacten a partir de les declaracions dels entrenadors dels respectius equips