Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/www/doc/www.crt.cat/www/wp-content/plugins/wow-carousel-for-divi-lite/wow-divi-carousel-lite.php/languages/divi-carousel-lite-ca.mo) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.crt.cat:/disk2/doc/www.crt.cat:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.crt.cat/www/wp-includes/l10n.php on line 783
18/03/2023. Gran Trobada d’Escoles CRT

El passat dissabte 18 de març l’Anella Mediterrània es va convertir, un any més, en un gran estadi de rugbi. La gran festa del rugbi terragoní va a tornar a ser un èxit total de participació, joc i diversió.

Vuit clubs convidats, amb la participació de prop de 800 persones, entre jugadors, staff, famílies i voluntaris.

Dws de les 9 de matí, i fins passades les dues de la tarda, una gran festa del rugbi al CRT. Partits de les categories, des dels més petits de Sub 6 fins als grans d’escola de sub12 van oplir tots els camps disponibles. Però va anar més enllà amb la participació dels Diables de la Pobla de Mafumet, del pintacares, inflables, jocs i, per descomptat, un tercer temps per a tothom.

Música, amb la col·laboració especial de Joan Reig dels Pets, un dels pares del CRT que van animar la festa i crear molt bon ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *