Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/www/doc/www.crt.cat/www/wp-content/plugins/wow-carousel-for-divi-lite/wow-divi-carousel-lite.php/languages/divi-carousel-lite-ca.mo) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.crt.cat:/disk2/doc/www.crt.cat:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.crt.cat/www/wp-includes/l10n.php on line 783
El jugador del Club Rugby Tarragona, Marc Vela, es proclama campió d’Espanya amb la selecció catalana S14

CRT. 26/03/23

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Madrid el campionat de seleccions autonòmiques de la categoria de Sub14 i l’equip català s’ha imposat per un average favorable de punts. Malgrat una primera derrota contra els valencians, el quinze català s’ha imposat en els altres tres partits, 10 a 5 contra els andalusos, 8 a 7 contra la selecció de Madrid i 21 a 10 contra Castella i Lleó.

El jove jugador del Club Rugby Tarragona, Marc Vela, capità de l’equip S14 tarragoní, ha estat una peça clau d’aquest equip format per jugadors de diferents clubs catalans.

El club tarragoní es mostra orgullós del seu planter de jugadors i jugadores i destaca la importància de seguir treballant per l’esport base, des de l’escola fins a les categories superiors. Altres jugadors dels Voltors participen també de les seleccions catalanes: Ander Acebal i Mateo del Valle a Sub16, Mireia Acebal al Sènior Femení…Tots i totes jugadors formats als CRT des de ben petits.

Fotos cedides per Marc Vela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *