El passat dissabte 25 de març els Old Voltures del CRT van jugar un partir am els col·legues de Beziers, gràcies a l’amistad amb el Joaquin que actualment desenvolupa la seva activitat professional a la ciutat francesa de Beziers i on juga amb els veterans dels Feux.

Per a aquesta trobada vam comptar amb els veterans tarragonins: Eugenio, Leo Roca, Andrés, Nacho II, Rocamora, Dani Roca, Jordi Monllaó, Edu Ruiz, Didac, Pablo, Mati i Ricardo i Joaquín que va jugar una part amb el Beziers i la segona amb nosaltres.
Quan es juga amb un equip que l’únic que vol és jugar a rugbi, sense subterfugis i amb el sol afany de passar-s’ho bé, és quan veritablement gaudeixes de l’esport. Bravo pels francesos.
El resultat és el menys important, per part nostra van assajar Leo Roca, Nacho II, Dídac i Joaquín
Andrés va patir un involuntari cop en el genoll, hem d’esperar a veure’n l’evolució.

La rebuda va ser fantàstica, ens van convidar a veure el partit entre Beziers i Carcassonne en un ambient de gran gal·la. Va guanyar Beziers en l’últim minut i per un punt. Equip en el qual militen dos jugadors espanyols.

En Joaquin va ser l’enllaç i qui se’n va encarregar de tot. Des d’aquí, el nostre agraïment per la seva dedicació. Esperem que aviat ens visitin a Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *