Els equips de Sub18 i de Sub14 lluitaran pel triomf de la Copa Catalana en la recta final de la temporada

02/04/2023. CRT

Aquest dissabte 1 d’abril l’equip de Sub18 del Club Rugby Tarragona ha disputat la semifinal de la 3a Catalana com a segons de grup, donat que el CR Sant Cugat B, primers de la classificació, s’han retirat de la competició.

El partit s’ha disputat contra l’equip format pels Carboners i Badalona, tercers de la classificació a casa, al camp de la Laboral, donat que el camp de l’Anella s’està remodelant. Ha estat un partit molt tranquil on els tarragonins s’han imposat clarament des del primer minut, amb un joc àgil i atac constant, fet que ha acabat amb un contundent marcador: 93-0.

L’equip de Sub18 del CRT ha anat de menys a més aquesta temporada, amb molt pocs efectius a l’inici de la lliga però que ha anat creixent i incorporant nous talents del rugbi. Un equip cohesionat i amb molta predisposició. Val a dir que en les semifinals han comptat amb jugadors de segon any de sub16 que han reforçat l’equip.

La final es disputarà d’aquí a dos caps de setmana, contra els Spartans de Granollers, amb el desig de poder aixecar el trofeu de guanyadors.

L’equip de Sub14 del club tarragoní també disputarà les properes setmanes les semifinals en ser líder de 3a Catalana, invicte en tots els partits jugats. Un equip que també ha anat de menys a més i que ha superat en escreix totes les expectatives. Cohesionats, forts en atac i amb un molt bona defensa s’han situat al capdamunt de la seva categoria amb més de 20 punts de diferència amb el segon classificat. 

Clica sobre la imatge per accedir a la galeria de M.Marine: https://photos.app.goo.gl/HRA6v8pZYFYWLAj69

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *