Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/www/doc/www.crt.cat/www/wp-content/plugins/wow-carousel-for-divi-lite/wow-divi-carousel-lite.php/languages/divi-carousel-lite-ca.mo) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.crt.cat:/disk2/doc/www.crt.cat:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.crt.cat/www/wp-includes/l10n.php on line 783
15/04/2023. L’equip de Sub 14 guanya la semifinal contra l’Hospitalet

Un partit espectacular el disputat el dissabte 15 d’abril per part del Sub14 del CRT, que ha guanyat també la semifinal contra el RC l’Hospitalet, aconseguint així el “passi d’or” per a la final, per la qual hi ha moltes expectatives.

El partit va ser un dels més durs de la temporada per no dir el que més, tant per part de l’equip rival com per part dels tarragonins i tarragonines. Hi va haver molta intensitat, va ser un partit on es va lluitar a tota costa la victòria, una molt bona primera part del CRT que va permetre una diferència de punts considerable al RC l’Hospitalet. Tanmateix aquests, no conformes amb el resultat, van fer una pujada al segon temps, l’equip tarragoní, adonant-se de la situació es va posar les piles per pujar la diferència de puntuació, que amb un rendiment espectacular, van aconseguir la victòria, una més que suma l’equip de Sub 14 aquesta temporada.

Dissabte 22 disputaran la final al camp de la Laboral contra el Químic ER.

Crònica de Marc Vela Roda, capità de S14 del CRT

Clica sobre la imatge per veure la galeria d’imatges de Jordi Avellana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *