29 i 30 d’abril de 2023


El cap de setmana del 29 i 30 d’abril l’equip de Sub18 del CRT es va desplaçar a Valladolid per participar al Torneig Nacional M18 de la Federación Española de Rugby (FER) i organitzat pel CR El Salvador.

El quadre de competició, amb un total de 22 equips, quedava repartit en 7 grups, 6 de 3 equips i un de 4 equips. Els Voltors van quedar enquadrats en el grup A, amb tres equips, per jugar en un sistema de lligueta a un sol partit amb cada rival del grup.

Dissabte van jugar primer contra el CRA Portuense, amb el resultat desfavorable de 27-0, aquest rival ha quedat 6è a la Copa Plata al finalitzar el torneig. El segon partit de la primera jornada era contra CR Cisneros, van desplegar un bon joc i malgrat que el CRT ho va fer força bé no van poder trencar el marcador, el resultat ha estat 0-47 per al Cisneros que va resultar campió de la Copa Or en la jornada de diumenge.
El nostre Sub18, el diumenge va jugar a la Copa Coure per ser el 6è Tercer a la classificació general de la primera fase del torneig jugada dissabte. Finalment hem quedat tercers en la Copa Coure degut a què només van jugar un partit contra el RC l’Hospitalet. En aquest últim partit van plantar cara i amb dos bones marques favorables però el marcador va ser de 22-12, sense poder guanyar. El partit contra UE Santboiana B el CRT es va retirar en valorar que els efectius de l’equip estaven molt contusionats per la duresa dels partits jugat en el campionat.
No ha estat un resultat esportiu bo però cal valorar l’experiència viscuda, el fet d’estar dos jornades en un ambient de rugby i poder gaudir del joc dels equips que estan en el nivell més alt de l’estat Espanyol. Per altra part aquest viatge té per objectiu de fer convivència de dos dies amb tot els integrants de l’equip per tal que és forgi més complicitats, coneixença tant amb els companys com amb altres jugadors d’altres equips, es una manera més per seguir creixent a nivell d’equip i de club.

Crònica de Mario Mariné

Galeria d’imatges

Clica sobre la imatge per accedir a la galeria de la jornada (Fotos Mario Mariné)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *